Geef uw kleding een tweede kans, met de aanpassingen,
uitgevoerd door SAN-retouches!

Herstellen van kledij op een duurzame manier
Gooi kapotte kledij niet weg maar laat het herstellen

Het zal u zonder twijfel ook al overkomen zijn. Een scheur in die nieuwe broek of een naad die plots volledig open gaat net nu u dat specifiek kleedje had uitgekozen voor het feest dat binnenkort plaats vindt. Bij Atelier San Retouches kunt u uw kledij laten herstellen in het atelier te Brecht.

Retouches op maat

Alle retouches worden op maat uitgevoerd volgens de wensen van de klant. Dit kan zowel gaan om de reparatie van ritsen of scheuren, maar ook om het uitvoeren van verkortingen, versmallingen, verbredingen, verwijderen of plaatsen van voeringen, herstellen van mouwen, enzovoort.

Soorten stof

U kunt met nagenoeg elke stof bij Atelier San Retouches terecht. Dit betekent dat het herstellen van kledij te Brecht in katoen, leder, daim, zijde, en noem maar op geen enkel probleem vormt. Ook de meest delicate stoffen zoals bont of wol wordt hier dagelijks binnen gebracht.

Verschillende afhaalpunten

In samenwerking met (depots): 

  • sKulture Koiffure , Namenstraat 15 , 2000 Antwerpen
  • HOF VAN SCHOTEN , Botermelkdijk 282 , 2900 Schoten
  • Kapsalon Marleen , Moerstraat 12a , 2970 ’s-Gravenwezel
  • Hoeks Naaimachines , Oude Bareellei 16-18 , 2170 Merksem

Contact

Check zeker de realisatiepagina om een beeld te hebben van de uitgevoerde retouches. Het laten herstellen van uw kledij te Brecht door Atelier San Retouches zal zonder twijfel veel goedkoper zijn dan een nieuw stuk te kopen en alles wordt eraan gedaan om de herstelling zo goed mogelijk te camoufleren. Vraag gerust meer info.

 

 

Openingsuren

Ma & Di : 09.00u – 16.00u
of op afspraak