Atelier San Retouches

HERSTELLINGEN

Passie voor het vak

Nooit kort van stof, dat is wat u mag verwachten wanneer u binnenspringt bij Atelier San Retouches. Wij ontvangen onze klanten met een brede glimlach en nemen met veel passie voor het vak uw verstelwerken voor onze rekening. Oog voor detail en aandacht voor kwaliteit zijn slechts twee pijlers die ons moeiteloos onderscheiden van collega’s. 

Duurzaam herstellen van kledij

Het zal u zonder twijfel ook al overkomen zijn: een scheur in die nieuwe broek of een naad die lost net wanneer u dat specifieke kleedje had uitgekozen voor een feestelijke gelegenheid die in ’t verschiet ligt. Nog al te vaak worden kapotte of beschadigde kledingstukken weggegooid. Bij San Retouches te Brecht nemen we nochtans bijna elke mogelijke herstelling voor onze rekening, en het uiteindelijke resultaat zal naadloos aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. 

Retouches op maat

Alle retouches worden op maat uitgevoerd volgens de wensen van de klant. Dit kan gaan om:

Wij gaan steeds nauwkeurig te werk om al uw retouches volgens de kneepjes van het vak uit te voeren. 

Soorten stof

U kunt met nagenoeg elke stof bij Atelier San Retouches terecht. Of u nu over kledingstukken beschikt in katoen, leder, daim of zijde… Geen herstelling is te complex voor San Retouches te Brecht. Ook de meest delicate stoffen zoals bont of wol worden hier dagelijks binnengebracht.

Verschillende afhaalpunten

In samenwerking met (depots):

Contact

Check zeker onze pagina met eerdere realisaties zodat u zich een beeld kan vormen van de uitgevoerde retouches en de schitterende eindresultaten. Het laten herstellen van uw kledij te Brecht door Atelier San Retouches zal zonder twijfel veel goedkoper zijn dan het aankopen van een nieuw kledingstuk. We doen er alles aan om de herstelling zo goed mogelijk uit te voeren. Contacteer ons gerust voor meer info.