Atelier SAN-retouches bestaat 5 jaar

daar heffen we het glas op

26 maart 2023 van 15u tot 17u

Bevestig uw aanwezigheid voor 10 maart 2023

[email protected]

Scroll
Scroll

Nieuwe en gedragen kleding vakkundig aanpassen

Atelier San Retouches is gepassioneerd door en gespecialiseerd in het verstellen, maken en aanpassen van al uw kledij. Kocht u een prachtige rok maar past het kledingstuk toch niet zo goed? Is de knoop van uw broek gelost of plots verdwenen? Is de rits van uw jas kapot? Dan is naaiatelier San Retouches te Brecht de geknipte partner om u verder te helpen.

Bij Atelier San Retouches in Brecht hebben we reeds vier jaar ervaring. Met een diploma snit en naad op zak, hebben we de nodige kennis en expertise in huis om uw herstellingen steeds tot een goed einde te brengen. Bovendien stellen we alles in het werk om u een ontspannen en goed gevoel te bezorgen wanneer u langskomt in ons gezellige atelier. Aangezien wij onze job met hart en ziel uitvoeren, kost dat ons geen enkele moeite.

Troeven

Bij Atelier San Retouches komt u in een kleine zaak terecht waar u persoonlijk contact hebt met de zaakvoerster. U kunt dus al uw wensen rechtstreeks voorleggen en zal het eindresultaat zonder twijfel ook steeds zijn zoals u het voor ogen had. Het bewerken van leder en daim behoort ook tot de opties (geen gordijnen). Wist u trouwens dat we met verschillende afhaalpunten en winkels werken? U kunt dus zelf kiezen waar u uw materiaal weer oppikt zodra het hersteld werd. De prijzen die we hanteren bij San Retouches zijn steeds correct en betaalbaar.

Betalen kan met Payconiq, overschrijving of cash.


Onze diensten

RETOUCHES

RETOUCHES

Uw broek is te lang, uw kleedje is te wijd, ... en u beschikt zelf niet over de nodige kennis en kunde om uw kledingstukken op uw maat te herstellen of verstellen? Geen probleem, San Retouches lost uw probleem moeiteloos op.

Meer informatie
HERSTELLINGEN

HERSTELLINGEN

Nooit kort van stof, dat is wat u mag verwachten wanneer u binnenspringt bij Atelier San Retouches. Wij ontvangen onze klanten met een brede glimlach en nemen met veel passie voor het vak uw verstelwerken voor onze rekening.

Meer informatie
PRIJSLIJST

PRIJSLIJST

Hier vindt u de prijslijst van Atelier San Retouches in Brecht. Deze prijzen zijn richtprijzen voor de meest gangbare retouches.

Meer informatie
CONTACTEER ONS

CONTACTEER ONS

Heeft u nog vragen? Komt u graag meteen langs in ons atelier in Brecht? Wilt u eerst even aftoetsen of we de herstellingen van uw kledij voor onze rekening kunnen nemen? Contacteer ons dan gerust vooraf.

Meer informatie

Kwaliteit op nummer één

San Retouches is gespecialiseerd in het herstellen en verstellen van alle mogelijke kledij, zelfs van lederen kledingstukken. Het vervangen van drukknopen, ritsen, gewone knopen, logo’s en noem maar op, kan eveneens uitgevoerd worden.

Zijn de retouches die u wilt laten uitvoeren, eerder complex? Bespreek dan gerust even met ons wat de mogelijkheden zijn. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag.

Zowel nieuwe als gedragen kledij worden in het atelier aangepast aan de juiste maten. Wel vragen we aan onze klanten om alle kledij steeds proper aan te bieden zodat wij ons werk op de best mogelijke manier kunnen uitvoeren. 

Contact

Wenst u meteen een herstelling of verstelling te laten uitvoeren of wilt u graag eerst wat meer info ontvangen? Maak dan een afspraak in ons naaiatelier te Brecht of kom langs op maandag of dinsdag tussen 9u en 16u. Check zeker ook onze eerdere realisaties zodat u zich een beeld kan vormen van onze feilloze werken.

Verschillende afhaalpunten

In samenwerking met (depots):Maak een afspraak